Aqua-Kompetanse utvider

Aqua-Kompetanse søker etter ny medarbeider til fiskehelseavdelingen. Vi vil styrke oss ytterligere på Rørvik, sier Torolf Storsul, som leder selskapets kontor på InnovArena.

– Vi har en klar ambisjon om å styrke oss ytterligere på Rørvik. I første omgang søker vi etter en veterinær eller fiskehelsebiolog til fiskehelseavdelingen. Men det kan komme flere stillinger til vår avdeling, sier Storsul.

Aqua-Kompetanse ble startet for 20 år siden i Flatanger og var i starten en ansatt. Nå er det 44 ansatte og selskapet har fortsatt hovedkontor i Flatanger. I tillegg har selskapet medarbeidere i Namsos, Steinkjer, Sandnessjøen og Rørvik.

I dag er det fem ansatte som har Rørvik og InnovArena som sin arbeidsplass, hvorav fire er ansatt i fiskehelseavdelingen.

Søker etter kvalitetsleder/HMS

– Vi søker også etter en kvalitets/HMS-leder. Med økende aktivitet i Rørvik, er dette et meget aktuelt kontorsted, sier Eskil Solberg, som leder miljøavdelingen i Aqua-Kompetanse.
Aqua-Kompetanse trenger mer plass i InnovArena og forhandler om å kunne utvide sin virksomhet og få mer plass. Dette vil være nødvendig når man skal utvide staben med nye medarbeidere.

– Og hovedgrunnen til utvidelsene på Rørvik, Storsul?

– I første rekke fordi vi har et betydelig marked i vårt nærområde. Havbruksnæringa står sterkt i Ytre Namdal og vi ønsker å kunne betjene våre kunder bedre enn i dag. Derfor trenger vi flere medarbeidere.

Torolf Storsul understreker viktigheten av at det nå bygges opp en betydelig kompetanse innenfor fiskehelse i InnovArena.

– Vi har et sterkt fagmiljø i egen organisasjon. I tillegg er det viktig at det er et solid miljø også på InnovArena med Pharmaq, Val FoU og Synlab. Det styrker hele regionen. I tillegg har mange av selskapene i havbruksnæringen bygd opp intern fagkompetanse på fiskehelse, og dette styrker hele fagmiljøet på en positiv måte, sier Torolf Storsul.