Havnedirektøren blir styreleder i InnovArena AS

I dag har det blitt gjennomført generalforsamling i InnovArena AS. Havnedirektør Asle Andersen har blitt valgt som ny leder etter Paul Ingvar Dekkerhus. Den avtroppende styrelederen ser tilbake på en spennende periode, samtidig som han mener InnovArena har alle muligheter til å utvikle seg videre.

– Det har vært en artig reise, helt siden jeg kom inn i prosjektet sammen med gründerne bak ideen. Jeg har vært med siden det var kun en tanke, til tegning, prosjektering, bygging og et velfungerende bygg og klyngemiljø. Jeg er veldig godt fornøyd med det vi har skapt og ser fram til fortsettelsen, forteller Dekkerhus, som mener de har skapt noe unikt til etterfølgelse.

– Jeg vet at InnovArena er kjempeviktig for regionen, for Trøndelag og for oss som nasjon. Her ser vi hva man kan få til ut av samarbeid og samhandling. Vi har endret tankegangen til folk og fått til ting vi ikke hadde fått til før. Og dette er bare begynnelsen. Når koronaen er over tror jeg det vil ta av, sier Dekkerhus.

Påtroppende styreleder, Asle Andersen, deler Dekkerhus sin optimisme og begeistring.

– Med det grunnlaget Paul Ingvar og resten av styret har lagt ned så gjør det jobben mye enklere for det nye styret. De har gjort en fenomenal jobb, og vi kommer til dekket bord på mange måter. Vi har likevel en jobb å gjøre, så vi skal definitivt ikke hvile på laurbærene. Vi skal stå på for klyngebedriftene og resten av lokalsamfunnet, sier Andersen, som ser på styreledervervet som en spennende utfordring.

– Tenk bare på alt vi har fått utrettet med korona i samfunnet. InnovArena er en suksesshistorie, og det skal vi bygge videre på. Vi har allerede fått utført ting som ikke var mulig tidligere, sier Andersen.

 

Nytt styre:
Asle Andersen NTHR Styreleder
Roald Dolmen Rodo Invest Nestleder
Terje Sæternes Moveo Styremedlem
Vibecke Bondø SalmoNor Styremedlem
Eirik Ulsund Ivan Ulsund Rederi Styremedlem
Andreas Karlsen Grong Sparebank 1. vara
Kristine Fagerland Val FoU 2. vara