Miljøpris til OMS

Stortingsrepresentant André N. Skjelstad (V) tok turen til Ramstadlandet for å dele ut miljøpris til klyngebedriften OMS mandag.

«Oppdretternes Miljøservice AS i Rørvik har siden 2010 vært en organisator og koordinator for å drive oppdrettsnæringa i en mer miljøvennlig retning. Siden 2018 har de også aktivisert ungdommer og unge voksne i arbeidet med å rydde kystlinja vår for søppel, noe som i 2020 resulterte i at 100 tonn søppel og 700 liter spillolje ble samlet inn, samtidig som de ga heltidsjobb til 7–8 stykker og sommerjobb til 50 ungdommer.»

Dette var bakgrunnen for at oppdretternes Miljøservice mottok Trøndelag Venstre sin miljøpris mandag formiddag.

– Det er stas at arbeidet vårt blir anerkjent, sier John Einar Løkkhaug, som leder jobben med strandryddinga til Namdalsavisa.

Vi gratulerer så mye!