Silje Terese Groven er iNam sin nye ressurs i Ytre Namdal

Silje Terese Groven er ansatt som forretningsutvikler i klyngebedriften iNam. Hun skal bistå vekstbedrifter i Ytre Namdal med bedriftsrådgivning og prosjektledelse, nettverk og kompetansebygging.

– Næringslivet i Ytre Namdal har et veldig dynamisk miljø med mange framtidsrettede bedrifter. Her finnes det mye kompetanse. Å få ta del i denne utviklingen trigget meg, sier Silje Terese Groven som er iNam sin nye ressurs i Ytre Namdal.

Silje kommer fra stillingen som teamleder i Gothia. Tidligere har hun erfaring som finansrådgiver i Danske Bank og som journalist. Silje, som opprinnelig er fra Klæbu, har bodd seks år i Nærøysund. Utdanningen har hun fra Nord universitet på Steinkjer.

-Jeg vil være kontaktpunkt for målbedrifter i Ytre Namdal og prosjekter knyttet til regionen. Med denne jobben blir jeg kjent med næringslivet på en helt ny måte. Sammen skal vi legge til rette for videre vekst blant både nye og etablerte bedrifter, sier Groven.

– Vi er meget fornøyde med å ha fått Silje med på laget. Hun kommer inn med kompetanse og erfaring som vil komme næringslivet i region til gode, sier daglig leder i iNam, Knut Gartland.