Spennende opplæringsprogram for bedrifter i Ytre Namdal

Innovasjon Norge og Proneo tilbyr i samarbeid med InnovArena kompetanseprogrammet FRAM for alle bedrifter i Ytre Namdal. Dette er et utviklingsprogram som bistår deg og din bedrift med omstilling, strategisk markedsutvikling og praktisk endring.

Målet er økonomisk vekst, økt lønnsomhet og konkurransekraft for bedriftene som deltar. FRAM tar utgangspunkt i bedriftens unike behov, gir deg effektive verktøy og konkrete resultater ved gjennomføring av programmet. Programmet har tidligere blitt gjennomført med stort hell i andre deler av landet.

– Ved å delta på FRAM-programmet vil din bedrift få en god plan for videreutvikling. Planen vil inneholde bedriftens valg for fremtidens løsninger og bedre kundetilpassing. Planen skal bidra til at bedriften din blir smartest og grønnest mulig, forteller Andrea Nogva, daglig leder på InnovArena.

Nogva legger til at programmet går over 18 måneder og at det passer for små og mellomstore bedrifter som har vekstambisjoner og ser at langsiktige mål og markedsinnsikt er viktige elementer i en vekstfase, bedrifter som ser at nye, digitale løsninger fremover vil være en avgjørende konkurransefaktor og og for bedrifter som ser at det er nødvendig å få påfyll av kompetanse for å gjennomføre vekst. Bedrifter melder seg på, og blir tatt opp i programmet etter vurdering. Hun er nå i gang med rekrutteringen til programmet, og oppfordrer alle nysgjerrige bedrifter til å ta kontakt.

– Tror du at FRAM InnovArena noe for deg og din bedrift, så må du gjerne ta kontakt med oss på InnovArena eller Vegard Saur i Proneo.

Oppstart av opplæringsprogrammet er 1. februar 2022, og påmelding skjer via Innovarena.no/arrangement.

 

Kontaktinfo InnovArena: Andrea Nogva, [email protected] 469 24 918
Kontaktinfo Proneo: Vegard Bj. Saur, [email protected] 958 58 674