Andrea søker nye utfordringer

Etter tre år som InnovArenas fremste ansikt gyver daglig leder Andrea Nogva løs på nye utfordringer fra høsten av. Nå søker InnovArena etter en person som kan videreføre det gode arbeidet.

– Jeg har fått en spennende mulighet jeg ønsker å ta fatt på, forteller Andrea om hvorfor hun nå går over i en ny rolle etter tre år som daglig leder på InnovArena.

Helt siden åpningen av InnovArena for tre år siden, har Andrea Nogva stått sentralt i det viktige utviklingsarbeidet InnovArena på Rørvik har bidratt til for næringslivet langs Namdalskysten. 

Takknemlig

– Takknemlig. Det er ordet som passer best for tiden min her på InnovArena. Her har jeg fått være med på å bygge opp noe unik, og det har vært utrolig motiverende. Vi bor i en region preget av utvikling og samarbeid, som det er et privilegium å være en del av, forteller Andrea om sine tre år på InnovArena. 

– Det jeg vil savne aller mest er den daglige kontakten med alle de gode folka, men jeg vil garantert ha en rolle og et samarbeid med mange av de på InnovArena i min nye rolle også. De neste månedene vil jeg ha fokus på å ivareta InnovArena sine interesser og sørge for at ting ligger til rette for veien videre for både eiendom og klynge, legger hun til. 

InnovArena leder an utviklingen mot framtida

Styreleder Asle Andersen takker Andrea for den gode jobben hun har utført siden åpningen av InnovArena.

– Andrea har vært en god ambassadør for InnovArena, gjort en fantastisk jobb med å profilere og markedsføre oss utad. Vi ønsker henne lykke til med nye utfordringer, sier Asle, som nå ser etter en ny person som kan være med på å utvikle InnovArena videre. 

Asle mener jobben som daglig leder på InnovArena er en attraktiv stilling, og har god tro på å få inn en god erstatter for Andrea Nogva.

– Ytre Namdal leder an i utviklingen mot framtida, og som daglig leder på InnovArena blir du en sentral del av denne utviklingen. Vi ønsker å finne noen som kan ta klyngen et steg videre, avslutter Asle og legger til at stillingen vil bli lyst ut iløpet av kort tid.