Ragnhild får jobben med å videreutvikle InnovArena

1. desember tiltrer Ragnhild Andersen som ny klyngeleder på InnovArena. Hun tar over for Andrea Nogva som går over i en ny lederstilling i NAVY.

Ragnhild har de siste årene jobbet som finansrådgiver i Sparebank 1 SMN, og er utdannet siviløkonom fra Nord universitet HHN i Bodø. Nå tar hun over jobben med å lede klyngearbeidet på InnovArena.

– Dette er en jobb og utfordring som jeg gleder meg skikkelig til. Jeg ser fram til å bidra med videreutvikling av InnovArena i tett samspill med alle aktørene her. Samtidig bor vi i en region i vekst, og det blir spennende å ta del i den satsingen som er blant næringslivet her ute, forteller Ragnhild.

Styreleder Asle Andersen er meget fornøyd med å ha fått på plass Ragnhild i den nye rollen.

– Ragnhild har med seg noen nye tanker rundt klyngearbeidet på InnovArena som er veldig spennende. Vi ser fram til at hun kan bidra med å både skape nye prosjekter for klyngen, samt bistå allerede eksisterende prosjekter og bedrifter. Her får vi på plass en ung og ambisiøs leder, som vi har stor tro på kan både videreutvikle og forsterke den gode jobben vi allerede har gjort. Dette ser vi veldig fram til, forteller Asle Andersen.

Ragnhild vil bruke den første tiden til å bli kjent med hver enkelt klyngebedrift, for å danne seg et bilde på hva som har fungert godt og hva som kan bli bedre.

– Målet mitt er å tilpasse klyngearbeidet til alt det spennende som skjer i regionen. Samtidig er jeg spesielt nysgjerrig på rekruttering – og det arbeidet som gjøres i bedriftsnettverket Emploi+1000. Her gleder jeg meg til å bidra med økt vekst for hele regionen, avslutter Ragnhild Andersen.