Realiserer blå ideer

Aktører på Trøndelagskysten går sammen for å gi profesjonell hjelp til å realisere gode forretningsideer med utspring i den blå næringen. Kan det være din ide som fortjener å bli realisert i akseleratorprogrammet KLP Trykktanken Hav 23?

Har du en forretningsidé, et utviklingsprosjekt, en uløst problemstilling eller en tanke om noe som kan løses på en bedre måte? I KLP Trykktanken Hav får du en unik mulighet til å sette fart og retning på din idé. Sammen med et tverrfaglig team kan du nemlig ta forretningsideen et steg nærmere realisering. Akseleratorprogrammet er egnet for ideer med utspring fra eksisterende virksomhet, gründerideer, FoU-prosjekter og ideer basert på et identifisert behov/problem. Ideen kan være helt i tidlig fase, eller mer modent – KLP Trykktanken vil uansett ta det ett steg videre.

Styrker innovasjonssamarbeidet

CoFounder gjennomfører KLP Trykktanken Hav sammen med «Blå samhandlingsarena», som består av Blått Kompetansesenter (Frøya/Trondheim), Morefish (Trondheim), InnovArena (Rørvik) og Havbruksparken Midt-Norge (Flatanger).
– Dette samarbeidet har vist seg å være fruktbart tidligere, og det vil det også være framover. Proffteiner AS gikk av med seieren i 2022 og de etablerer seg i disse dager på InnovArena. Ideer blir faktisk realisert og «Blå samhandlingsarena» samarbeider om å bygge opp under nye innovasjoner. Dette ser vi fram til å gjøre også i 2023, sier Asle Andersen, styreleder på InnovArena.

Krabbefisker til topps i KLP Trykktank

Tverrfaglig prosess

KLP Trykktanken velger ut fire kandidater som får tverrfaglig hjelp til å ta steget mot realisering av sin forretningside.  Selve prosessen gjennomføres i Trondheim og Rørvik i februar/mars 2023. Kandidatene jobber med forretningsideene sammen med et et team bestående av erfarne forretningsutviklere og fagpersoner. Gjennom prosessen kobles andre nødvendige ressurser på ideene, alt etter behov og relevans.

Digitalt informasjonsmøte

Vil du vite mer? Delta på digitalt informasjonsmøte 30.november kl.08.30-09.15. Er du allerede overbevist? Send inn din idé nå med det samme: https://forms.office.com/r/dymRXgJWNV