Temakveld: Bli litt klokere på pensjonssparing

Bli med på temakveld om pensjonssparing for nybegynnere på InnovArena.

Blir du forvirra av pensjonssparing? InnovArena inviterer i samarbeid med Grong Sparebank og Namdalskysten Næringsforening til en sosial og lærerik ettermiddag der du får vite alt du trenger om pensjonssparing.

–Vi har fått signaler på at pensjonssparing er et tema som mange ønsker å lære mer om. Det er ikke bare enkelt å få oversikt over hvordan man selv kommer ut økonomisk den dagen man ikke jobber lengre. Derfor blir dette et arrangement som tar for seg det helt grunnleggende om pensjonssparing, og vi legger opp til at dette skal være forståelig for alle, sier Andreas Karlsen, avdelingsbanksjef Grong Sparebank i Rørvik

Behov for kunnskap

Arrangementet blir gjennomført etter et initiativ fra konsernsjef Are Brekk i MOEN, som lenge har ønsket å få pensjon på dagsorden.

–Vi i MOEN har ment at det er veldig viktig at både bedrifter og ansatte forstår hva pensjon og forsikring betyr for akkurat de, slik at de ansatte får en anstendig pensjon den dagen de er ferdig med sin yrkesaktive karriere. Fortsatt er det mange selskap som tilbyr minimumsordning på pensjon for sine ansatte. Både pensjonsordninger og forsikringer må opp på rett nivå, for bedrifter med gode ordninger vil ha et konkurransefortrinn. Ikke minst handler det også om å få ungdom til å forstå hvor viktig det er å ha et bevisst forhold til pensjonssparing, ikke minst i lys av de pensjonsreformene som har vært de siste årene, sier Brekk.

Åpent arrangement

Dette er et gratis arrangement som er åpent for klyngebedriftene InnovArena og medlemmer i næringsforeninga, men også for andre interesserte, ifølge Karlsen i Grong Sparebank.

–Ta gjerne med deg en venn eller en nabo og få servert middag her, samtidig som dere får kunnskap om pensjonssparing. Men husk å meld dere på slik at vi vet hvor mange som dukker opp, sier Karlsen.

Arrangementet foregår på InnovArena 3.november fra 16.00-19.00.

Program:
kl. 1600 – 1700    Middagsbuffet i kantina, InnovArena

kl. 1700 – 1900    Jørgen Sundet fra Eika Kapitalforvaltning gjør oss bedre rustet til å forstå pensjon

Meld deg på via denne linken. Påmelding innen 31.oktober.

ARRANGØR
InnovArena, Grong Sparebank og Namdalskysten Næringsforening