Ei uke full av positive førsteinntrykk

Ragnhild Andersen er snart ferdig med første arbeidsuke som klyngeleder ved InnovArena. Det har vært en uke full av positive førsteinntrykk.

– Første dagene har jeg brukt tiden på å sette meg inn i arbeidsoppgaver og ikke minst treffe så mange som mulig på bygget, folk her er veldig åpen og lett å bli kjent med. Jeg har fått en skikkelig bra start, forteller Ragnhild. 

Skal dyrke klyngen
Ragnhild er opprinnelig fra Rørvik, og har de siste årene jobbet som finansrådgiver i Sparebank 1 SMN. Nå som hun holder på å finne seg godt til rette i lokalene på InnovArena, er hun klar på hva hennes prioriterte oppgaver den første tiden er. 

– Aller viktigst og en klar førsteprioritet er å bli godt kjent med klyngebedriftene og partnerskap. Jeg skal også fortsette på de prosjektene som allerede er godt i gang og legge til rette for enda mer samhandling og samarbeid i klyngen, forteller klyngelederen. 

Styreleder Asle Andersen er glad for at Ragnhild nå er i gang i den nye rollen. 

– Ragnhild har mange spennende tanker som vil gjøre klyngearbeidet enda bedre og tettere, sier styrelederen. Hun er godt i gang med å gjøre seg kjent med klyngen, og som en ung og ambisiøs leder vil hun videreutvikle og forsterke den gode jobben vi allerede har gjort på InnovArena.