iMidt Økonomi tilbyr rådgivning på bærekraft og klimaregnskap

iMidt Økonomi er et økonomihus som rommer mye. Nå er de også på plass på InnovArena.

iMidt Økonomi AS er et moderne og engasjert økonomihus med autoriserte regnskapsførere og rådgivere. Ved årsskiftet flyttet avdelingskontoret i Rørvik inn i 3. etasje på InnovArena.

– Vi holder på å finne oss godt til rette ved InnovArena. Her sitter vi midt i et sosialt og interessant miljø og får samtidig en umiddelbar nærhet til noen av våre kunder, forteller Ragnhild Rønningen, regnskapskonsulent iMidt Økonomi.

Sammen med regnskapskonsulent Marie Sætran jobber hun ved avdelingskontoret i Rørvik. Inntrykket så langt har vært positivt.

– Vi har blitt godt ivaretatt og inkludert i miljøet. Vi knytter nye kontakter og vi tror det ligger et stort potensial her for oss, sier Rønningen.

Bred kompetanse

iMidt Økonomi har også kontor i Namsos med tre ansatte, hvor blant annet daglig leder Marit Sellæg holder til.

– Vi er et mangfoldig økonomihus, i tillegg til tjenester innen regnskap, lønn og skatt følger vi våre kunder tett gjennom å være både rådgiver og sparringspartner. Vi hjelper kundene med å finne de beste løsningene, enten du trenger hjelp til mye eller lite. For oss passer det veldig godt å bli en del av den spennende klyngen på InnovArena, sier Sellæg.

Hun forteller videre at de nylig har ansatt en økonomirådgiver, Johan Saugestad, med kompetanse på bærekraftrapportering og klimaregnskap.

– Han kan leies inn som prosjektleder for bedrifter som trenger ressurser, eller som ønsker å jobbe mer spesifikt med bærekraft i økonomien. Det blir mer og mer aktuelt for bedrifter å tenke på den måten, og her vil mye skje i årene som kommer, sier Sellæg.

Et behov i regionen

Klyngeleder Ragnhild Andersen ønsker iMidt Økonomi hjertelig velkommen til InnovArena.

– Den sammensatte og brede kompetansen iMidt Økonomi tilbyr passer utmerket i klyngen. Dette er helt i tråd med vår intensjon om å knytte idéer, spisskompetanse og praktiske verdiskapere tettere på hverandre. Med sin tyngde på økonomisk rådgivning, i tillegg til kompetanse på bærekraft og klimaregnskap tilbyr iMidt Økonomi noe mange bedrifter både her på InnovArena og ellers i regionen har behov for, sier Andersen.