Velg det du brenner for, og ta det med deg hjem igjen

Røde og blå russ møtte denne uka næringslivet på InnovArena før studie- og jobbtilværelsen kommer.

Blant annet fikk russen med seg disse velvalgte ordene fra Ordfører Amund Hellesø:

Når dere nå flytter, husk nettverket dere har her i Nærøysund, sørg for at dere holder kontakten med lokalt næringsliv. De vil ha kontakt med deg! Her har du mulighet til både sommerjobber, oppgaveskriving, delta på arrangement med næringslivet både her og på studiestedet ditt. Næringslivet vil dere skal ta dere en utdanning som er relevant for dere. Velg akkurat det dere vil, velg noe du brenner for. Så kommer dere tilbake til Nærøysund med ny kompetanse. Det er mye spennende som skjer i Nærøysund fremover i tid, og vi vil holde kontakten med dere som skal bygge lokalsamfunnet i framtida.

Ut å fly – velkommen tilbake!