Navy Rørvik i godt driv

En av våre klyngebedrifter, Navy Rørvik, er nominert til årets næringslivsaktør i Namdalen.

Hvert år kårer Namdal Næringsforening «Årets næringslivsaktør» i Namdalen og i år kniver Navy Rørvik med He-plan og Totalprosjekt Namsskogan om den gjeve prisen. Prisen deles ut under Namdal Næringsforenings næringskonferanse den 23. november.

– De er i vekst og utvikling, kommer med nye løsninger på det de holder på med – og fokuserer på gode samarbeid, begrunner juryen.

Daglig leder Lars Halvar Nilssen synes det er stas at å bli nominert til en slik pris.

– Det var en overraskende, men svært hyggelig melding å få. Vi er et forholdsvis lite firma, og da er det ekstra artig at det vi holder på med blir lagt merke til, sier Nilssen.

Klyngeleder Ragnhild Andersen, er glad for at Navy Rørvik har valgt å være en del av nettverket på InnovArena.

– Navy Rørvik er en bedrift som ikke er redd for å satse og har et ungt og godt kvalifisert team. Navy fortsetter å imponere og prisen de nå er nominert til er meget fortjent, og føyer seg i en rekke av tidligere priser. De har blikket godt festet mot framtidas teknologi og venter ikke på hva konkurrentene kommer med, men er selv opptatt av å skape nye løsninger til beste for sine kunder, sier Andersen.

Navy Rørvik er en av landets mest erfarne totalleverandør innen prosjektering, nyinstallasjon, levering og service av komplette maritime løsninger. Selskapet tilbyr skreddersydde løsninger for sine kunder og har i dag 18 medarbeidere. Navy Rørvik har gjennom en årrekke fått relasjoner til noen av verdens ledende leverandører av maritim elektronikk – og har fra sin base i Rørvik kunder over hele verden.

Samarbeid for å gjøre hverandre bedre, er viktig for Navy Rørvik. Derfor har de valgt å bli klyngebedrift på InnovArena, og takket være denne tankegangen ble de hedret med prisen «Årets stand» under havbruksmessen Aqua Nor i slutten av august. 

– Vi  er en bedrift som har fokus på samhandling. I dette bildet er InnovArena viktig for oss. Det å jobbe sammen har en større verdi enn å jobbe hver for seg, noe som jeg tror bidro til at vi sammen med Marin Design, Mekon, Moen Marin og Scale AQ fikk prisen for årets stand. Vår felles stand ble lagt merke til av mange. Samtidig var nok prisen en anerkjennelse av en god jobb lagt ned over tid, sier Nilssen.

Daglig leder Lars Halvard Nilssen er stolt over å bli nominert til årets næringslivsaktør i Namdalen.

Selskapet opplever økt etterspørsel etter sine tjenester, noe som Nilssen tror er et resultat av godt innovasjonsarbeid og utvikling av deres produkter over tid.

Tror vi har truffet godt, og opplever økt etterspørsel etter det vi har utviklet – som er et resultat av innovasjonsarbeidet vi gjør.

–  Spør du meg, så har vi veldig tro på framtiden. Vi står midt i det grønne skiftet, og for å løse dagens og framtidas utfordringer kreves det at noen tar risiko og kommer med nye løsninger og ideer. Her mener jeg vi har et konkurransefortrinn. Gjennom forskning og innovasjon skal vi fortsette med å være i forkant. På InnovArena har vi et treffpunkt og kan skape samhandling med andre bedrifter og næringslivet generelt. Det er til stor hjelp til vår måte å tenke innovasjon på, og har bidratt til at vi har mye fokus på det. Uten vår tilstedeværelse som klyngebedrift, tror jeg ikke vi hadde hatt det samme fokuset, avslutter Nilssen.