– Vi lever av å snakke med folk

PKOM har helt siden åpningen av InnovArena vært en av våre klyngebedrifter. Med kontor i hjertet av bygget står døren alltid åpen for en god prat over en kopp kaffe.

PKOM har i over 25 år bistått private og offentlige virksomheter med intern og ekstern kommunikasjon. PKOM signerte også den første klyngeavtalen med InnovArena.

Med fem ansatte fordelt på tre kontor i henholdsvis Rørvik, Kolvereid og Steinkjer jobber bedriften med kommunikasjon, synlighet og omdømmearbeid. Turid Hatling Finne ble daglig leder i 2013, og kan se tilbake på ti spennende år.

– Vi har gått fra å være et lite selskap på Namdalskysten, til å bli et ledende kommunikasjonsbyrå i Trøndelag. Det har ikke vært en eneste kjedelig arbeidsdag, forteller Turid, og trekker fram folkene som de aller viktigste, både i PKOM og blant kundene.

– I tillegg til å utvikle og lede utviklingsprosjekt, hjelper vi våre kunder med å bli mer synlige og forteller alle de gode historiene som finnes i enhver bedrift. For å gjøre det, skriver vi tekster og lager innhold til sosiale medier og nettsider. I tillegg hjelper vi bedriftene med pressehåndtering, arrangementer og annonsering. Og alt dette omhandler folk!

– For InnovArena sin del er erfaringen og kompetansen til PKOM alfa omega. Verdien med å ha en slik profesjonell aktør på huset – som hjelper både klyngen og flere av klyngebedriftene med å oppnå best mulig resultater gjennom nettverksbygging, kompetanseutvikling, arrangementsledelse, omdømmebygging og internkommunikasjon kan ikke overvurderes, sier klyngeleder Ragnhild Andersen.

Turid Hatling Finne påpeker at dette går begge veiene, og at PKOM drar stor nytte av å sitte så tett på mange av sine beste samarbeidspartnere. Hun har en klar oppfordring til de som er i nærheten: Utnytt InnovArena-nettverket, vær nysgjerrig og stikk gjerne innom for en god prat!

 – Vi lever av å snakke med folk. For å lykkes er du avhengig av å bli forstått av andre. Vi lever av å få de riktige menneskene til å snakke med, forstå og trives med hverandre. Vi løser utfordringer eller kommer opp med gode ideer, og alt starter gjerne med en løs og uformell samtale, avslutter Turid.