Bli klokere på bærekraftsarbeid

Bli med på frokostmøte 1. februar og lær hvordan du kan jobbe med bærekraft i din bedrift.

Hva er grønnvasking og hvordan kan du jobbe med bærekraft på en måte som hindrer det? Hvorfor skal bedrifter bry seg om dette og hvilke krav møter bedriftene i årene som kommer?

Dette får du svaret på når InnovArena i samarbeid med Grong Sparebank og NTE inviterer til frokostmøte 1. februar kl. 08.00-10.00.

-Vi opplever at mange bedrifter trenger råd om hvordan de kan jobbe med bærekraft og hvordan de selv kan benytte seg av en bærekraftsplan. På frokostmøtet forklarer vi hvordan du kan komme i gang og hvorfor dette er så viktig, sier Kjerstin Opdahl Skistad, rådgiver for bærekraft i Grong sparebank.

Sammen med seg på frokostmøtet har hun Marit Gystøl, avdelingsleder i NTE Energi og Stian Brekkvassmo, banksjef bedriftsmarked i Grong sparebank.

-Bærekraftsarbeid og energimerking er noe som gjelder alle bedrifter, og dette vil vi bare se tydeligere i årene som kommer. Derfor er det så viktig å være klar over hva man kan og bør gjøre, forklarer Skistad.

På frokostmøtet vil hun ha med seg en kunde som forteller hvordan de bruker bærekraftsplan som et viktig verktøy i arbeidshverdagen.

Viktig å få med seg
Klyngeleder Ragnhild Andersen mener det er nødvendig for bedriftene i Nærøysund å nå henge med på det som skjer innen bærekraftsarbeid.

– Dette er viktig å få med seg. Du får konkrete råd om hvordan din bedrift kan jobbe med bærekraft og hva du må vite for å komme i gang. Dette er å forberede seg for framtida, sier Andersen.

Hun legger til at dette er også noe man må være opptatt av i rekrutteringssammenheng.

-Mange unge jobbsøkere er veldig opptatt av å jobbe i en bedrift som har et tydelig standpunkt i sitt bærekraftsarbeid. Dette vil bare bli mer og mer viktig for å henge med som attraktiv arbeidsgiver, sier hun.

Her finner du program og lenke til påmelding.