Alle trenger struktur, likevel blir det kaos

Dette arrangementet er utgått

Om arrangementet

Dato

20. jun 2023

Tidspunkt

09:00 - 11:00

Sted

Webinar

Pris

Arrangør

Proneo

I dette webinaret får du lære om grunnprinsippene for en legge en vellykket digitaliseringsstrategi, og viktige momenter du bør tenke igjennom før dere går i gang med arbeidet.

Kom i gang med første steg på den digitale trappestigen!
Nytteverdien av digitaliseringstiltak avhenger i stor grad av koblingen mellom de arbeidsoppgaver som de ansatte skal utføres i det daglige, og de IT-systemer som ligger bak.

For å utnytte mulighetene som ligger i digitalisering, som for eksempel automatisering og kunstig intelligens, er det avgjørende at relevant data fra systemene lagres strukturert. Strukturen må i tillegg bygges slik at den holder over tid, uavhengig av hvilke applikasjoner dere velger å benytte i fremtiden.

Hvem passer kurset for?
Dette kurset passer for alle som ønsker å lære om forutsetningene for en vellykket digitalisering i praksis, forklart på et lettfattelig språk.

Dette lærer du:

  • Hvorfor er det så viktig å strukturere data?
  • Hvorfor feiler så mange IT-prosjekter?
  • Grunnprinsipper for effektiv digitalisering
  • Utnytt mulighetene i Microsoft 365 og Teams
Om kursholder

Casper Tejg Jespersen har mer enn 20 års erfaring med å bistå bedrifter med digitalisering.  Han har bakgrunn fra økonomi, kombinert med solid forretningsforståelse og har tidligere jobbet blant annet som regiondirektør for Evry og grunnlegger av IT-selskapene Brilliant og ONwork.

Casper hjelper i dag små og store virksomheter med digitalisering – først og fremst ved å utnytte data og få full effekt av de IT-løsningene virksomhetene allerede har investert i og bruker til daglig.