Digital rekruttering og omdømmebygging

Dette arrangementet er utgått

Om arrangementet

Dato

28. sep 2023

Tidspunkt

08:00 - 12:00

Sted

InnovArena

Pris

500,- for klyngebedrifter, 1000,- for andre.

Arrangør

Emploi+1000, InnovArena og iNam

Hvordan kan man bruke digitale verktøy i rekrutteringen for å nå ut til de riktige kandidatene? Og hvordan spiller omdømmebygging av regionen en viktig rolle i dette arbeidet?

På denne dagen skal vi lære om hvordan vi kan nå de riktige kandidatene med stillingsutlysninger og se på den digitale opplevelsen for noen som vurderer å flytte til Namdalskysten. Vi skal se på hele kundereisen og finne løsninger på hvordan vi kan optimalisere denne, slik at vi, sammen, kan løfte fram Namdalskysten og få de beste kandidatene nasjonalt til våre arbeidsplasser.

Vi innleder dagen med digital innledning fra Banksjef i Grong Sparebank, Jon Håvard Solum. Han mener jobben med rekruttering og omdømmebygging blir svært viktig for vår region de kommende årene.

– Vi har mange arbeidsplasser å fylle, men mangler folk. For å løse dette må vi tenke kreativt, og bruke nye løsninger. Gårsdagens medisin virker ikke på dagens symptomer. Vi må våge å tenke nytt og stort, vi må våge å gjøre ting ingen andre har gjort før. Jeg håper denne dagen gir oss noen nye tanker og ideer på hvordan vi kan rekruttere flere folk, sier Solum.

Foredragsholder Rakel Westrum-Rein i PKOM har en sterk kompetanse innen sosiale medier og digital kommunikasjon. Hun har mange års erfaring med digitale verktøy og en stor interesse for resultatdrevet arbeid.

Minimum antall deltakere: 20 stk.

Meld deg på her