Informasjonsmøte om kurs: Hvordan skape business av bærekraft?

Dette arrangementet er utgått

Om arrangementet

Dato

19. feb 2024

Tidspunkt

13:00 - 14:00

Sted

Webinar

Pris

Gratis informasjonsmøte

Arrangør

Sparebank 1 SMN

Foto: Sparebank1 SMN

Vil du lære å finne muligheter for bedriften din i det grønne skiftet? Slik at dere kan havne i forkant av konkurrentene, og skape grønn og lønnsom vekst? Da er dette innovasjonskurset for deg. Bli med på digitalt informasjonsmøte mandag 19. februar klokken 13.00 der du får vite mer om kursinnholdet.

Sammen med erfarne Æra tilbyr Sparebank 1 SMN  kurs for nøkkelpersoner i midtnorske bedrifter. Her får du 1:1-sparring, nettverk på tvers av bransjer og ikke minst ny innsikt, inspirasjon og verktøy for å tenke nytt.

Hvorfor skal du prioritere et slikt kompetanseheving?

Det grønne skiftet er her. For din bedrift så kan det bety nye krav til både drift og utvikling. Eller det kan bety at kunder, leverandører eller partnere begynner å sette andre krav til dere. For å kunne drive lønnsomt, være konkurransedyktige, og for å fremdeles bli valgt, så må alle typer bedrifter bli grønnere, smartere og mer nyskapende. Bedrifter kan enten vente på at reguleringene kommer, for så å tilpasse seg dem. Eller så kan de ligge i forkant og skape reelle konkurransefortrinn – «være i bevegelse når ballen kommer». For det vil finnes et hav av muligheter for å skape nye verdier for virksomheten i nettopp bærekraftig omstilling – eller som vi kaller det; Grønn vekst. Dette kurset vil være nyttig for alle som ønsker å lære seg å gjenkjenne muligheter for grønn vekst i sin bedrift.

Les mer om kurset her.

Gjennom SMN 1 sitt samfunnsutbytte dekker de 75 % av prisen for å delta, uavhengig av bankforhold.