Innovasjon Norge møter næringslivet på Namdalskysten

Dette arrangementet er utgått

Om arrangementet

Dato

12. apr 2023

Tidspunkt

12:00 - 12:45

Sted

kantina InnovArena

Pris

Gratis

Arrangør

InnovArena AS, Namdalskysten næringsforening

Håkon Haugli, administrerende leder, Innovasjon Norge. Foto: Innovasjon Norge

Innovasjon Norge v/Adm.dir. Håkon Haugli og regiondirektør Vigdis Harsvik besøker næringslivet på Namdalskysten onsdag 12.april. I den anledning inviteres det til et åpent dialogmøte for klyngemedlemmer InnovArena og medlemsbedrifter i Namdalskysten Næringsforening.

Gjennom mange år vet vi at teknologiutvikling og innovasjon er dagligdags blant næringsaktørene her på Namdalskysten. Det planlegges for ytterligere utvikling, og i 2023 blir verdens første hydrogendrevne arbeidsbåt for havbruksnæringa bygd. Samtidig skal det etableres et produksjonsanlegg for hydrogen og parallelt planlegges det etablering av et industrielt produksjonsanlegg som 1 av totalt 5 nasjonale hydrogenknutepunkt.

Vi tror at innovasjonstakten blir enda sterkere i årene fremover, og i den forbindelse inviterer vi til et dialogmøte med Innovasjon Norge, da de er ansvarlig for den statlige strategien på innovasjon og utvikling og det er derfor svært nyttig at vi er enige om hvilken kurs som skal stakes ut for årene fremover.

Meld deg på og gjerne så raskt som mulig da det er begrenset antall plasser.