Jurymedlem til SMART SMN200 Innovasjonscamper | Nærøysund, Leka og Bindal

Dette arrangementet er utgått

Om arrangementet

Dato

1. - 8. sep 2023

Tidspunkt

Sted

Grunnskoler i Nærøy, Leka, Bindal og SinkabergHansen Arena

Pris

Arrangør

Ungt Entreprenørskap, Emploi+1000 og Sparebank 1 SMN

Unge smartinger. Foto:UE

Bli med og knytte skole og næringsliv tettere sammen!

Bli med som jurymedlem på SMART SMN200 innovasjonscampene på skolene i Nærøysund, Leka og Bindal som avholdes i uke 36 og/eller innovasjonscampen på SinkabergHansen Arena 8. sept 2023.

Velkommen som jury! I forbindelse med Sparebank 1 SMN sitt 200 års jubileum er vi i Ungt Entreprenørskap leid inn for å avholde innovasjonscamper for 4.-7. trinn på grunnskolene og for vgs elever fra Val og YNVS. Elevene får en problemstilling med tema “havet og bærekraft” der de skal pitche sin løsning til en jury. Det er her vi nå trenger stort engasjement fra lokalt næringsliv!

Vi trenger at du holder av tidspunktet du krysser av for at du kan være tilgjengelig. Du vil få tilbakemelding om påmeldingen er ok eller om det er fullt.

Vi starter jubileet med grunnskolene. Når det gjelder arrangementene ute på de ulike grunnskolene trenger vi at du setter av ca 2 timer. Dette inkluderer elevenes pitch, juryering av vinner og innlevering av begrunnelse. Datoer for juryering i grunnskolen er 1., 6. og 7. september. Se vedlagt alternativer. Du vil motta info og booking på hvilken skole og tidspunkt du blir jury på når dette er på plass.

Under innovasjonscampen for vgs elevene på SinkabergHansen Arena 8. september må du være til stede fra klokken 12.00-14.30. Innovasonscampen starter kl 9, og du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å tilbringe hele dagen med oss om du har tid og anledning. Vi setter opp “ekspert-bord” der jury/representanter fra næringslivet kan være. Det er da ønskelig at dere aktivt tar initiativ til å mingle med ungdommene, hører hvor langt de er kommet med sin løsning og rådgir der det trengs. Målet er at campen skal fungere som en møteplass mellom våre ungdommer og lokalt næringsliv. Vi ønsker med dette å senke terskelen for at de tar kontakt når de er ute etter sommerjobb, bedrift å skrive oppgave om under studietiden, søke sommerjobb eller ordinær jobb etter endte studier.

TAKK for ditt bidrag til å koble skole og næringsliv tettere sammen!

Hvem ønsker vi skal delta som jury? Oppfordrer til å få inn bredden på tvers av stillinger og forskjellig næringsliv som får møte ungdommene. Dette er en unik mulighet for ungdommene å møte et bredt spekter av næringsliv. Videresend gjerne invitasjon til noen du tenker skulle ha vært med.

 

Kontaktperson: Monika Hansvik, Ungt Entreprenørskap