Webinar: Digitalisering innen økonomi og regnskap

Dette arrangementet er utgått

Om arrangementet

Dato

26. okt 2023

Tidspunkt

09:00 - 10:00

Sted

Webinar

Pris

Gratis

Arrangør

Aider og Proneo Inkubator

Webinaret kommer til å omhandle digitalisering av økonomifunksjonen ala 2023. Digitalisering i 2023 handler mer om enn å bruke et skybasert regnskapssystem eller å bli papirløs.

Det handler blant annet om å bruke regnskapet til å gi merverdi og ta gode beslutninger. Samt effektivisere alle arbeidsprosesser som skal til for å få dette utfallet. Dette kan også være veldig kostnadssparende.

Forskjellige vinklinger og drøftelse rundt nevnte teamet vil bli presentert.

Kursholder: Preben Wallestad, Aider

Vel møtt!

Kurset er et samarbeid mellom Aider og Proneo Inkubator

Kort om Aider:

Vi i Aider mener at regnskapsbransjen må redefineres. Og at det er vi som skal gjøre det. Dette skal vi få til med flinke folk, forenkling – og med blikket festet langt der fremme.

Vi rendyrker kombinasjonen av teknologi som er enkel å forstå, knallgode folk som bryr seg – og mulighetene som frigjøres ved å utfordre og alltid tenke fremover. Begeistringen i møtet mellom folk – og i møtet mellom folk og teknologi – skaper energi og uendelige muligheter. Vi skal hjelpe folk med å lykkes, og sammen skal vi definere fremtiden.

Derfor er ikke Aider enda et regnskapsbyrå. Vi er bransjens største utfordrer. Et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. Vi har samlet de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling fra hele Norge. Vi hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger.