InnovArena styrker den kreative verktøykassa

Foto- og filmselskapet LYKT etablerer seg på InnovArena. Sammen med PKOM inngår de et strategisk samarbeid som styrker den kreative kompetansen i innovasjonsklyngen.

Samarbeidsavtalen forsterker det kreative teamet på InnovArena. Sammen tilbyr PKOM og LYKT en etterspurt kompetanse innen strategisk og visuell kommunikasjon til fremoverlente næringsaktører både i og utenfor Trøndelag.

Turid Hatling Finne, daglig leder i PKOM AS.

– Vi gjør dette fordi stadig flere kunder har behov levende bilder og gode foto, sier daglig leder i PKOM AS, Turid Hatling Finne.

Etterspurt kompetanse i en vekstregion
LYKT har i flere år jobbet med kunder regionalt, nasjonalt og internasjonalt, og de har allerede levert foto- og filmtjenester for PKOM til kunder som MOEN, InnovArena og Ecopro de siste månedene.

– Vi ekspanderer vår virksomhet gjennom å ha kontor både i Trondheim og Rørvik. Vi ser et stort potensial på Namdalskysten hvor det stadig skjer noe nytt. Sammen med PKOM bygger vi muskler, og styrker våre kunders markedsføring, sier Geir Vidar Nubdal i LYKT.

Flytter hjem til Nærøysund
Nå tar han med seg kone og to barn og flytter hjem til heimbygda Kreklingan i Nærøysund. Geir Vidar Nubdal bidrar i så måte sterkt til +1000-visjonen med flere nærøysundværinger og en kreativ kompetanse som vil skape synergier for både PKOM og regionens næringsliv.

– Det er viktig å styrke kommunikasjonsbyrået PKOM og i denne omgang får vi til det gjennom et strategisk samarbeid og samlokalisering. Vi jobber med flere modeller for å styrke selskapet videre, sier styreleder Arve Løberg.