Skal bidra til å utvikle næringslivet

– Ytre Namdal og InnovArena har et veldig dynamisk miljø med mange framtidsrettede bedrifter. Her finnes det mye kompetanse. Jeg ser for meg et samarbeid mellom bedrifter på en rekke ulike flater. Dette gleder jeg meg til, sier Trude Vareide-Giskås som er iNam sin nye ressurs i Ytre Namdal.

Trude er ansatt som forretningsutvikler og sitter til daglig på InnovArena. I iNam skal hun bistå vekstbedrifter i Ytre Namdal med bedriftsrådgivning og prosjektledelse, nettverk og kompetansebygging. 

– Jeg vil være kontaktpunkt for målbedrifter i Ytre Namdal og prosjekter knyttet til regionen, forteller Trude, som synes InnovArena  og Ytre Namdal spennende har et spennende næringsliv som hun gleder seg til å jobbe tettere på og få lov til å bidra til å utvikle videre.

Trude er fra Rørvik. Hun har ledererfaring innen både teknologiutvikling, prosesser/arbeidsflyt og personal. Hun har jobbet i privat sektor både nasjonalt og internasjonalt i 14 år og er utdannet med mastergrad i elektronikk fra NTNU. De siste åtte årene har hun jobbet hos Telenor på Rørvik. 

Om iNam:

iNam er den fremste pådriveren for innovasjon i Namdalen. De tilbyr rådgivning innen bedriftsutvikling, prosjektgjennomføring og tilskuddsordninger. Deres rådgivere arbeider for et levedyktig og framtidsrettet næringsliv – i samspill med private og offentlige aktører.