Hans Jørgen Eilertsen ny salgsleder i MOEN

Klyngebedriften MOEN gjør det grønne skiftet blått, og styrker ledergruppens fokus på bærekraft og miljøvennlige løsninger.

Hans Jørgen Eilertsen er ansatt som ny salgsleder og blir en del av ledergruppen i MOEN. Eilertsen har bred bakgrunn fra marin- og maritim industri, og skal legge strategier for videre vekst i både etablerte og nye markedsområder.

– Vi er veldig godt fornøyd med å få Hans Jørgen med på laget. Han har alle de rette kvalifikasjonene, bred erfaring og godt nettverk, forteller en fornøyd Paul Ingvar Dekkerhus, administrerende direktør på MOEN Verft.

Den nye salgslederen er selv svært fornøyd med den nye jobben, og ser fram til en spennende utfordring.

– Jeg ble trigget av den sterke satsingen på en bærekraftig og miljøvennlig tilnærming i en spennende bransje i vekst. Jeg er imponert over det MOEN har fått til, og denne utviklingen ønsker jeg å være en del av. Muligheten til å pløye upløyd mark i en godt etablert bransje har alltid tiltrukket meg, forteller Eilertsen, som har jobbet mange år mot akvakultur- og havbruksnæringa og tar med seg et stort nettverk inn i den nye jobben.

– Vi satser knallhardt videre med bærekraftig og miljøvennlige løsninger, og vår satsing på Purkholmen blir svært viktig framover. Hans Jørgen blir vårt ansikt utad til kundene, sier Dekkerhus.

Eilertsen har allerede rukket å besøke den nye klimadokka på Purkholmen, og er svært imponert over «katedralen» i fjordgapet.

– Førsteinntrykket mitt er at denne dokka må vi klare å fylle opp. Et imponerende anlegg. Den er både moderne, bærekraftig og effektiv. I tillegg holder den all slags vær og vind ute. Dette blir veldig spennende å jobbe med, spesielt med tanke på mulighetene på vinterstid, sier Eilertsen, som omtrent er oppvokst ombord i båt og både har skipperutdanning og fartstid på båt.

Lars Mælen, administrerende direktør i utleieselskapet MOEN Ship Management, deler begeistringen til verftsdirektøren, og er glad for å ha fått med Eilertsen på laget.

– Vi går en spennende tid i møte, og det vil skje mye på relativt kort tid. Markedet for miljøvennlige hybridbåter vokser raskere og raskere. Ansettelsen av Hans Jørgen er et naturlig ledd i vår satsing på det grønne skiftet. Jeg ser fram til å samarbeide med ham om å videreutvikle utleiekonseptet, samt utvikle nye bærekraftige produkter, forteller Mælen.

Eilertsen er allerede godt i gang i den nye jobben, og gleder seg til fortsettelsen, innen en bransje han har et nært forhold til.

– Jeg kommer fra en sjøfamilie, og er nesten oppvokst på en båt, sier Eilertsen, som gikk skipperutdanningen og jobbet på båt i sin tid.

– Men det er så lenge siden at jeg nesten har glemt det, avslutter han med en mild latter.