Møt fremtidens arbeidskraft på KarriereHub

Alle bedrifter i regionen inviteres til å møte avgangselever på KarriereHub på InnovArena.

Årets KarriereHub går av stabelen 30.januar og er en unik møteplass mellom næringslivet og avgangselever ved Ytre Namdal og Val videregående skole. KarriereHub er en del av prosjektet emploi +1000 og et ledd i rekrutteringsarbeidet i regionen.

Knytte kontakt
Dette er et uformelt treff hvor formålet er å vise ungdommen hvilke muligheter som finnes i næringslivet i regionen, og samtidig vise at næringslivet ønsker å holde kontakten med ungdommen gjennom årene med utdanning som venter. Ved å treffe avgangselevene nå kan næringslivet skape koblinger slik at ungdommene vet at næringslivet ønsker de velkommen når de for eksempel trenger praksisplass, skriver studentoppgaver, ønsker sommerjobb og ikke minst, når de er ferdig utdannet og på jobbjakt.

–Dette er en viktig møteplass for både bedriftene og ungdommene og vi oppfordrer bedrifter til å delta på denne unike muligheten til å treffe fremtidens arbeidskraft ansikt til ansikt, sier Monika Hansvik ved InnovArena.

Meld deg på her (Begrenset antall plasser)

Lurer du på noe? Kontakt Monika Hansvik, tlf. 920 49 940

Alle bedrifter i regionen oppfordres til å delta på KarriereHub 30.januar.

Alle bedrifter i regionen oppfordres til å delta på KarriereHub 30.januar.