Smarte bedrifter får et forsprang med bruk av spillteknologi

Sjekk ut prototyper på nye digitale verktøy utviklet i Trøndelag og hvordan teknologi kan forbedre både intern opplæring, salg og samhandling med kunder.

I samarbeid med Tindved inviterer InnovArena til innovasjonslab med ny og kreativ teknologi. Håvard Sørli fra Tindved demonstrerer og viser fram både eksisterende verktøy og prototyper utviklet i Trøndelag.

Du har nok hørt om VR-teknologi før, men de siste årene har omfanget av løsninger og innhold i teknologien hatt en enorm utvikling de siste årene.

– Dette gjelder spesielt opplæring og trening i alle slags type bedrifter, for de som driver med bygging og konstruksjon, innenfor helseteknologi og ulike slags- og markedskampanjer. På innovasjonslaben presenterer vi flere av løsningene og har spesielt fokus på hvordan teknologien kan utnyttes innen blå sektor, sier Håvard Sørli.

Han forteller videre at de første årene med VR-briller trodde man dette skulle treffe innenfor spill- og underholdningsmarkedet. I dag viser det seg at det er innenfor helt andre bransjer at dette har skutt fart.

På innovasjonslaben får du anledning til å teste ulike løsninger og få råd og tips til hvordan denne type teknologi kan hjelpe din bedrift.

Se hele programmet og meld deg på her: https://innovarena.no/arrangementer/xr-og-vr-innovasjonslab-for-kreativ-teknologi/